“Adagolás”

 

 

 

 

 

 

 

 


¢Elolvasom naponta a lelkigyakolratos nap bejegyzését.    (kb. 8 perc)                                                                                                           ¢Részt veszek 6 alkalommal a Zoom találkozón, az elmélkedésen és a kiscsoportos megosztáson.

 

-Elolvasom reggel a lelkigyakolratos nap bejegyzését.                                                                      ¢Elolvasom este újra a lelkigyakorlatos nap bejegyzését                                                                    -Részt veszek 6 alkalommal a Zoom találkozón, az elmélkedésen és a kiscsoportos megosztáson.

 

¢Reggel elolvasom a lelkigyakolratos nap bejegyését.  20-25 percet töltök elmélkedéssel, az adott imanap anyagával.                                                                     -Este elolvasom újra a lelkigyakorlatos nap bejegyzését.                                                         -Részt veszek 6 alkalommal a Zoom találkozón, az elmélkedésen és a kiscsoportos megosztáson.

 

 

-Reggel elolvasom a lelkigyakolratos nap bejegyzését.  20-25 percet töltök elmélkedéssel, az adott imanap anyagával.                                                                             ¢Este visszatekintek (10-15 perc) a napomra. Miként találkoztam a nap folyamán Isten jelenlétével? Hogyan járta át a napomat a reggeli ima?                                                                                -Részt veszek 6 alkalommal a Zoom találkozón, az elmélkedésen és a kiscsoportos megosztáson.

 

 

 

 

 

 

Kipróbálok figyelemmel és tudatosan egy olyan  gyakorlatot, ami új számomra. Figyelmesen olvasok, szemlélek, érzékelek valami olyan gyakorlatot a lelkigyakorlatos elmélkedés kínálatából, ami számomra újdonságként szolgál.

 

 

 

Imapárral találkozom, azokon a napokon, amikor nincs Zoom találkozó.